web ontwikkeling

Websites op maat

Volledig ontzorgd

Websites

Voor een website op maat ben je bij mij aan het juiste adres. Al enkele jaren werk ik met de nieuwste technieken en maak ik voor mijn full-time baan als webdeveloper websites voor verschillende grote en internationale bedrijven.

Webshops

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Winters Online een webshop te laten maken. Deze webshops worden gemaakt op basis van het populaire content management systeem WordPress. Door te werken vanuit bestaande thema’s blijft de ontwikkeling van een webshop ook financieel aantrekkelijk

Template of maatwerk?

Maatwerk

Een maatwerk website heeft als voordeel dat deze volledig naar wens kan worden ontwikkeld. Als klant heb je controle over ieder aspect van de website en is voor bijna iedere wens wel een oplossing te vinden.

Het voordeel van een maatwerk website is ook dat deze alleen maar de componenten bevat die je echt nodig hebt. Daarom is een maatwerk website vaak sneller en betrouwbaarder.

Het enige nadeel van een maatwerk website is dat de ontwikkeling wat langer duurt en de kosten dus iets hoger liggen.

Template

Een template website wordt ontwikkeld vanuit een bestaande thema/template.
Dit is vaak al een kant en klare basis waarom er verder gebouwd kan worden.

Het voordeel van een template website is de snelheid in ontwikkeling. Omdat de basis al helemaal klaar is duurt het minder lang om een volledige website op te leveren.

Het nadeel van een template website is dat je als klant gebonden bent aan wat deze basis te bieden heeft in functionaliteit. Extra wensen of een specifiek/ uniek ontwerp zijn niet altijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met me op!